English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Modelovanje lažnih investicionih fondova primenom Petrijevih mreža

 

U ovom radu izra|ujemo model lažnih investicionih fondova primenom Petrijevih mreža pozicija (mesta) i tranzicija.Takođe ćemo izvršiti klasifikaciju firmi primenom regresije da bismo proverili da li postoje mogući lažni investicioni fondovi. U ovoj regresiji analitički ćemo izračunati markere (stanja, nišane, prim.prev.) pozicija na kojima se stiču neki drugi elementi Petrijeve mreže, a onda ćemo izraziti ovu vrednost u funkciji ovih istih elemenata primenom regresije. Na osnovu istovetnosti koeficijenata naći ćemo odnos između dve težine (pondera) strelica. Takođe razvijamo C++ program gde su pozicije i tranzicije upotrebljene kao klase za Petrijeve mreže i iskoristićemo mehanizam nasleđa da proširimo Petrijeve mreže na Petrijeve mreže prioriteta.

 

Daniel Ciuiu

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta