English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Hibridni modeli javno-privatnog partnerstva

 

Javno-privatna partnerstva se u brojnim izveštajima, studijama i analizama navode kao ključni alat za razvoj infrastrukture i posledično ukupne nacionalne ekonomije. Otuda je ovaj koncept više od nekoliko decenija ufokusu stručne i naučne javnosti. Evolucija javno-privatnog partnerstva još uvek nije konačna, pa se različita institucionalna rešenja razvijaju kako sa geografskog, tako i sa vremenskog aspekta. U ovom radu je predstavljen osnovni generički model relacije između javnog i privatnog partnera u realizaciji infrastrukturnih projekata, kaoi mogućnosti razvoja hibridnih modela modela.

 

Vladimir Poznanić, Miloš Milosavljević

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta