English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
You tube: upravljanje znanjem i novi medijski servisi

 

U ovom radu proučava se sticanje, razmena i dostavljanje znanja uz pomoć informacione tehnologije i novih medijskih servisa. Ovo je sredina u kojoj se otvaraju prostori za saradničke i (ko)kreativne angažmane u kreiranju, kritičkoj analizi i personalizaciji „Novih medija“ koji se mogu koristiti za razmenu i širenje znanja. You Tube, jedan oblik „novih medija“, predstavlja slobodnu (besplatnu) mrežu koja postaje sve popularniji način za postavljanje, razmenu, pregled i komentare video klipova. Sa više od 100 miliona posetilaca dnevno i više of 65000 video klipova koji se postave na nju svakoga dana, ovaj servis predstavlja veoma izdašan vizuelni resurs.

 

Igor Jovanovski

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta