English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Primena strategije oglašavanja

 

Oglašavanje predstavlja jedan od najvažnijih elemenata programa integrisanih marketing komunikacija. Oglašavanje se može koristiti za stvaranje mentalne slike ili asocijacije i pozicioniranje brenda u svesti potrošača. Strategija oglašavanja se temelji na nekoliko faktora, uključujući identifikovanje ciljnog auditorijuma, ključni problem ili temu oglašavanja, definisanje ključne ideje, kao i stvaranje i pozicioniranje oglasne poruke. Posmatrano iz ugla marketing stručnjaka, oglasna poruka predstavlja način saopštenja poruke o proizvodu ili usluzi u cilju rešavanja određenog problema i zadovoljenja potreba i postizanja određenih ciljeva. Medijski plan kao sastavni deo strategije oglašavanja, predstavlja najbolji način da se oglasna poruka pošalje na tržište.

 

Slavica Stanić

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta