English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Pozicioniranje upravljanja ljudskim resursima u novoj ekonomiji

 

Razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija i Interneta podstakao je ekonomski rast u najrazvijenijim zemljama, u literaturi poznat kao nova ekonomija. Upravljanje ljudskim resursima u novonastalim, inovativnim kompanijama dobilo je jednu od najznačajnijih uloga u njihovoj postavci, koja se zasniva na kreativnim digitalnim strategijama. Ovaj rad obuhvata osnovne teorijske postavke ovih kompanija, njihove pristupe upravljanju ljudskim resursima, pregled novonastalih radnih mesta koje donosi infrastruktura zasnovana na Internetu i ICT, kao i analizu radnih mesta jedne uspešne virtuelne kompanije u našoj sredini.

 

Ivana Jošanov

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta