English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Procesni pristup kao osnov implementacije BSC-a i poboljšanja organizacionih performansi

 

Implementacija procesnog pristupa, kao načina upravljanja organizacijom, predstavlja poželjan, a ponekad i neophodan uslov za uvođenje složenog koncepta merenja i praćenja performansi organizacije, kao što je BSC. Orijentacija celokupne organizacije na svoje ključne procese dovodi do njihovog permanentnog usavršavanja, a sve to u funkciji zadovoljenja potreba i želja kupaca. U ovom radu je opisan uticaj postojanja procesnog pristupa na uvođenje BSC koncepta. Teoretsko izlaganje je potkrepljeno studijom slučaja u kompaniji Toyota.

 

Zoran Radojević, Ivan Stefanović, Dragana Velimirović

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta