English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Kako australijska vlada pomaže građevinskoj industriji da postane društveno odgovorna

 

Sve zemlje sveta danas čine napore da svedu negativne efekte ekonomske krize na najmanju meru. Izgleda da je Australija najmanje pogođena ovom krizom. To je možda i zato što australijska vlada pruža veliku podršku građevinskoj industriji (BCI), koja je glavni nosilac njenog ekonomskog razvoja. U ovom radu ističemo aktivnosti koje je australijska vlada preduzela da održi visoku produktivnost građevinske industrije, podržavajući održivi razvoj i korporativnu društvenu odgovornost (CSR). Ovakva podrška može organizacijama da donese velike koristi. Ove aktivnosti predstavljaju okvir u kome industrijske organizacije i druge vlade mogu da određuju smernice svojih CSR inicijativa.

 

Sonja Petrović-Lazarević, Violet Lazarević

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta