English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Podrška marketinga i upravljanja regionalnim inovacijama u okviru upravljanja ljudskim resursima

 

Stalne promene u regionalnom, globalnom i lokalnom okruženju zahtevaju da se pronađu novi, odgovarajući metodi za upravljanje ovom oblašću. Primena regionalne, primerene politike u Republici Slovačkoj zahteva ne samo odgovarajući prostor za inovacije, već i podršku marketinga i odgovarajuće upravljačke pristupe za njihovu primenu. Postoji stvarna potreba za reformom nefleksibilnog i staromodnog sistema upravljanja. Regionalni marketing i upravljanje predstavljaju novi pristup primeni regionalne politike po evropskom modelu, neophodnoj u upravljanju ljudskim resursima i realnom vrednovanju ljudskog kapitala u ovoj oblasti, kako bi se sagledalo koliko ona koristi regionalnim inovacijama i razvoju.

 

Ivana Butoracová Šindleryová

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta