English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Regrutovanje i izbor studenata-volontera: višekriterijumska Metodologija

 

Centar za razvoj karijere koji radi u okviru Ekonomskog fakulteta Univerziteta Sveti Ćirilo i Metodije u Skoplju, objavio je konkurs za angažovanje studenata-volontera i tako dao priliku studentima da aktivno učestvuju u radu Fakulteta i sledstveno tome dodaju vrednost svojim studijama. Kada se ima u vidu da regrutovanje podrazumeva potragu, privlačenje i kreiranje jedne baze kandidata koji će potom proći kroz proces selekcije da bi se izabrali oni kandidati koji u najvećoj meri zadovoljavaju zahteve, tim stručnjaka iz Centra za razvoj karijere postavio je okvire za proces izbora koji će teći u četiri faze. Cilj ovog rada je da opiše i predstavi proces selekcije u kome se primenjuje jedan od najpoznatijih i najčešće primenjivanih metoda odlučivanja pomoću više kriterijuma, AHPmetod (metod analitičke hijerarhije).

 

Violeta Cvetkoska, Biljana Sekulovska - Gaber, Marijana Sekulovska

 

Komentari 

 
0 #1 ilijana ivanova 11-04-2014 19:01
dali se moze videti ceo tekst
Citiraj
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta