English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Vrednovanje rezultata neprofitnih organizacija

 

S obzirom na to da uslužni sektor beleži stalni rast u okviru globalne ekonomije, nameće se potreba za detaljnijim unapređenjem kvaliteta usluga i prikazivanja rezultata jer su zahtevi upućeni neprofitnim organizacijama sve veći. Oni se odnose na poboljšanje performansi u smislu postizanja veće efikasnosti i efektivnosti, na kvalitet usluge i odgovornost u odnosu prema svim stejkholderima, kao i na vrednovanje izlaza (outcome). Ovaj rad ima za cilj da istakne važnost primene modela menadžmenta kvalitetom sa aspekta vrednovanja efikasnosti i efektivnosti neprofitnih organizacija, što implicira konkurentnu održivost na tržištu.

 

Milka Ivanović, Zorana Antić

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta