English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Virtuelna realnost u obrazovanju na daljinu i marketinškim komunikacijama

 

Virtuelna realnost kao okruženje od svog pojavljivanja privlačila je veliku pažnju korisnika, a samim tim, omogućavala plasiranje različitih informacija iz domena marketinga, PR-a, obrazovanja... Njen multidisciplinarni karakter činio je konstantno inspirativnom za proučavanje, ali podjednako i složenom. Iz tog razloga, niz je primera primene virtuelne realnosti u medicini, edukaciji, proizvodnji, dizajnu, prodaji, na sajmovima i zabavi... Istraživanje »Praktična primena virtuelne realnosti u marketinškim komunikacijama i obrazovanju na daljinu« sprovedeno je na studentima i zaposlenima koji se bave informacionim tehnologijama i menadžmentom. Predstavljen je primer koji ilustruje upotrebu virtuelne realnosti u učenju na daljinu. Svoje stavove ispitanici su izrazili putem niza ajtema koji su im dostavljeni upitnikom. Dobijeni rezultati tumačeni su u kontekstu poznatih teorijskih okvira marketinga i učenja na daljinu.

 

Vesna Buha, Radmila Janičić, Vinka Filipović, Mirjana Gligorijević

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta