English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Razvoj mobilne aplikacije za učenje japanskog jezika - FONJAPGO

 

U ovom radu je predstavljena mobilna aplikacija za učenje japanskog jezika - FONJAPGO. Aplikacija je razvijena na Android platformi za mobilne uređaje. Opisana je arhitektura i osnovne komponente aplikacije. Ključne funkcionalnosti FONJAPGO aplikacije obuhvataju: učenje reči i pisama japanskog jezika, audio zapisiza podršku kod izgovora reči, kviz za ispitivanje stečenog znanja, vežbanje pisanja znakova, mogućnost takmičenja u znanju između korisnika, kao i prezentacija interesantnih informacija o Japanu. Prikazani su primeri primene FONJAPGO aplikacije u učenju japanskog jezika.

 

Miloš Milutinović, Dušan Barać, Marijana Despotović-Zrakić, Aleksandar Marković, Božidar Radenković

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta