English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Nova paradigma menadžmenta: od posvećenosti do inovativnosti i održive konkurentske prednosti

 

Okruženje u kojem deluju kompanije u 21. veku zahteva od menadžmenta da odgovori na izazove koji se odnose na potpuno nove paradigme procesa upravljanja, a pre svega prema zaposlenima u pravcu održanja strateških performansi i konkurentske prednosti. Osnovni cilj ovog rada je da istakne izazov koji je pred menadžmentom,a to je da on nužno mora stvoriti takav radni ambijent koji svakog zaposlenog podstiče da daje najbolji deo sebe,odnosno da bude posvećen i potpuno angažovan. U radu se analizira nužnost inovacije menadžment sistema, trenutno stanje angažovanosti zaposlenih, posvećenost zaposlenih kao put ka kontinuiranoj inovativnosti i smernice za upravljanje ka posvećenosti zaposlenih.

 

Valentina Malešević

 

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta