English
Početna
FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Najnoviji broj

Management 81
ISSN 1820-0222
ISSN 2406-0658 (Online)
Budžetske promene na lokalnom nivou tokom krize u Sloveniji

 

U ovom članku razmatramo jednu od najznačajnijih tema kojima se društvene nauke bave danas – ekonomsku krizu i njen uticaj. Autor pokušava da izdvoji one elemente u lokalnim budžetima koji bi mogli da ukažu na finansijsku neravnotežu na lokalnom nivou u Sloveniji. Promene koje bi mogle da budu posledica ekonomske krize autor pokušava da utvrdi na jednom reprezentativnom uzorku opštinskih budžeta. Ipak, sve do 2008. godine, kada su objavljeni poslednji dostupni podaci o budžetu, autoru nije pošlo za rukom da izdvoji bilo kakve ozbiljne promene koje bi bile sistemski povezane sa ekonomskom situacijom u zemlji.

 

Uroš Pinterič

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni neobjavljeni radovi

Vesti

Broj 81
sreda, 01 mart 2017
Izdanje broj 81, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'. Izdanje je objavljeno samo u engleskoj verziji.
Broj 80
sreda, 23 novembar 2016
Izdanje broj 80, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno i može se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 79
petak, 02 septembar 2016
Izdanje broj 79, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 78
petak, 20 maj 2016
Izdanje broj 78, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Broj 77
sreda, 24 februar 2016
Izdanje broj 77, časopisa za teoriju i praksu menadžmenta - "Management", je objavljeno. Članci od kojih se sadrži mogu se preuzeti sa našeg sajta u rubrici 'Pregled brojeva'.
Copyright © 2011 - Management - Časopis za teoriju i praksu menadžmenta